Fuara Katılmaktan Vazgeçtik!

GİMDES ile Birlikte 3-6 Eylül

11. Helal Fuara Kimler Katılıyor...

Yüze yakın GİMDES’ten Helal ve Tayyib sertifika almış firmalarımızla birlikte katılacağımızı ilan ettiğimiz Tüyap World Food İstanbul Fuarına son dakika katılmaktan vaz geçtik.
Bizim grubumuzun alameti farikası olan HELALLİK kavramını rencide edecek şekilde bir sözleşme metninde faiz şartını dayatmaya kalkışmaları, bu kararı almamıza gerekçe olmuştur.

Fuar alanında GİMDES’ten sertifika almış olan firmalarımız GİMDES’e ayrılmış olan alanın içerisinde ve sektörlere göre ayrılmış alanlarda toplamda 2700 metre kareyi aşkın bir alanda bir arada bulunacaklardır. Fuarımızda Helal ve Tayyib Gıda, Helal ve Tayyib Kozmetik, Helal ve Tayyib İlaç, kategorilerindeki firmalarımız yer alacaktır. Bugüne kadar 75 firmamız katılım göstermiştir.

Hol 2: Aynira, Şenocak Gıda, Gramas Gıda, Konsüt
Hol 3: Meysu, Milat Çikolata, Öğüt Tarım, Aksu Gıda, Aydın Kuruyemiş
HOL 4: Oba Makarna, Pam Yağ, Arden Makarna, Çiloğlu Gıda, Orkide Yağ, Beşsan   Beşler  Makarna, Mutlu Makarna, Tat Makarna, Kale Madencilik, Göymen Food

Önceki Fuarlarımızdan

Helal Fuar Katılımcılarından

Helal Fuara katılmanın önemi hakkında kim ne dedi..!

Konsüt
KonsütKonsüt Gıda A.Ş.

Şimdi ve daima, geçmişten bugünlere taşıdığımız sorumluluk bilincinin farkındalığıyla yarınlara yürüyoruz. Üretirken ve geliştirirken “insana fayda” ilkelerinden çıkmadan hareket ediyor ve gücümüzü bize olan inancınızdan alıyoruz. GİMDES Helal ve Tayyib Sertifikası ile de ürünlerimizin kalitesini taçlandırdık.

Milat Çikolata
Milat ÇikolataMİLAT ÇİKOLATA ŞEKERLEME SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ

Milat Çikolata, lezzetli ve sağlıklı ürünleriyle müşterilerine farklı tat deneyimleri sunmayı hedeflemektedir. Ürünlerinin içeriğinde katkı maddesi bulunmamakta ve tamamen doğal malzemeler kullanılmaktadır. Milat Çikolata, helal gıda sertifikasına sahip olmasıyla da dikkat çekmektedir. GİMDES sertifikası, ürünlerin İslami şartlara uygun olduğunu ve helal üretim süreçlerinden geçtiğini garanti etmektedir.

Sponsorlarımız

Language »