Dr. Hüseyin Kâmi Büyüközer

GİMDES HELAL VE TAYYİB Sertifikası ile ürün üreten Firmalarımızın Fuar katılımlarını teşvik etmek maksadı ile kaleme aldığımız son mektubumuzu yayınlıyoruz.

“3-6 EYLÜL 2024’TE TÜYAP WORLDFOOD İSTANBUL FUARINDA BULUŞACAĞIMIZI https://www.gidaraporu.com/fuarimiz-tuyap_g.htm yazımızla ocak ayında duyurmuştuk. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul, 3-6 Eylül 2024 tarihlerinde 1500 firmanın katılacağı, 80 ülkeden 900’ü aşkın satın almacıyı ağırlayacak. Bu sene GİMDES de Helal ve Tayyib Sertifikalı firmaları ile birlikte kendisine ayrılmış sahada yer alacaktır.

Takdir edersiniz ki, dünya ekonomi tarihinde olmazsa olmaz ilk örneği olan panayırlar, daha sonra uluslararası festivaller ve fuarlar şeklinde tekamül ederek bugünkü sisteme ulaştırıldı. Bu gün ister ülke içinde çalışsın, ister uluslararası faaliyette bulunsun, konumunu geliştirmesi için bu iki kurumsal etkinliklerin içerisinde bulunmak gereksinimini düşünmek zorundadır.

Uluslararası gıda fuarı WorldFood İstanbul’a katılmak, gıda ürünleri alımıyla ilgilenen perakende zincirleri ve gıda toptancısı işletmelerinden gelen çok sayıda temsilciyle doğrudan iletişim kurarak satışları artırmak, ürünleri tanıtmak ve yeni müşteriler kazanmak için etkili bir yoldur.

Fuar, yabancı firmaların Türk gıda sektörünü keşfetmesi, sektördeki önemli kişilerle ve alıcılarla bağlantı kurması ve heyecan verici yeni bir pazarda ürünlerini tanıtması için ideal bir ortam. WorldFood İstanbul 1 milyar dolarlık bir pazarda şirketlerin satışlarını arttırması ve yeni müşteriler elde etmesi için mükemmel bir platformdur. World Food İstanbul tüm önemli sektörler dahil olmak üzere gıda ve içecek endüstrisinin tamamını temsil ediyor.

Fuar alanında GİMDES’ten sertifika almış olan firmalarımız GİMDES’e ayrılmış olan alanın içerisinde ve sektörlere göre ayrılmış alanlarda toplamda 2700 metre kareyi aşkın bir alanda bir arada bulunacaklardır. Fuarımızda Helal ve Tayyib Gıda, Helal ve Tayyib Kozmetik, Helal ve Tayyib İlaç, kategorilerindeki firmalarımız yer alacaktır. Bugüne kadar 75 firmamız katılım göstermiştir.

Ulaşım kolaylığı, Türkiye’den ve dünyanın birçok farklı ülkesinden yüksek katılımcı ve ziyaretçi istatistiği gibi ayrıcalıkların mevcut olduğu fuarda Siz değerli GİMDES helal ve Tayyib sertifikalı firmalarımızın geniş katılımla destek vermeleri Helal Tayyib ürünler sektörünün büyümesini isteyen her yetkilinin yapması gereken bir keyfiyettir. Bu destek faaliyetiniz en kısa zamanda müstakil Helal ve Tayyib Fuarımızın gerçekleşmesine vesile olacaktır.

Fuarımızın hayırlara vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.”

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Language »